Promocija sladoleda

Od 1. jula do 31. avgusta u hotelu "Hyatt Regency" u Beogradu, možete da prisustvujete “Promociji sladoleda“ u Tea Houseu. Već prvog dana ovog značajnog događaja bili smo tamo, zbog Vas, pa vam prenosimo ukuse.

Ljubazno osoblje hotela predstavilo nam je program ove promocije. Pozivaju Vas da tokom vrelih letnjih dana, posetite prijatan ambijent Tea Housea i degustirate inspirativne kupove napravljene od preko 20 vrsta domaćih sladoleda, koje je kreirao šef poslastičarnice hotela Lajos Caki.

Ovom prilikom moći ćete da probate "Mozart kup" napravljen od sladoleda od čokolade, vanile i malage sa komadićima lešnika i topljenom čokoladom. Preporučujemo Vam i kup poetičnog imena "Romeo & Julija" sačinjen od sladoleda od čokolade, jagode, straciatellae, šlaga, toplog preliva od čokolade i kompota od jagode.

U hotelu su nam posebno skrenuli pažnju na nove kupove kao što su "Hot summer" sačinjen od sorbea od maline, manga i južnog voća preliven votkom i svežom nanom, kao i "Cha Cha Cha", napravljen od sladoleda od plazma keksa, malage, jaffa keksa i sladoleda od mlečne čokolade.

Tea House je otvoren svakoga dana od 9.00 do ponoći, pa izvolite. Garantujemo Vam dobar provod.

Tekst: Marija Milenković

Pogledajte još