Voditeljka Branka Nevistić trudna?

0

Voditeljka Branka Nevistić drugi puta će se ostvariti u ulozi majke! Kako se šuška, lepa voditeljka je ostala u blagoslovenom stanju sa biznismen Branislavom Grujićem, s kojim je u višegodišnjoj ljubavnoj vezi. Branka je navodno u trećem mesecu trudnoće i veoma se raduje prinovi zajedno sa budućim tatom.

Kada je saznala da je ostala u drugom stanju, Branka je odmah obavstila Branislava, koji je bio presrećan zbog radosne vesti. Ona se odlično oseća i veoma dobro podnosi trudnoću, a stomačić se još uvek ne vidi. Zaljubljeni par je samo najbližima saopštio ovu radosnu vest, jer biznismen Grujić i buduća mama ne žele da dele svoj privatni život sa javnošću. Kako se spekulisalo, budući tata od nedavno je sveže razveden i to upravo zbog Branke, sa kojom je u višegodišnjoj ljubavi. Inače, atraktivna voditeljka odlično se oseće i sa lakoćom podnosi trudnoću jer nema jutarnje mučnine koje su uobičajne za prve mesece“, zaključuje izvor Kurira.

Podsećanja radi, Branka iz nevenčane zajednice sa Momčilom Lavrinićem, sadašnjim suprugom pevačice Ane Stanić, ima trinaestogodišnjeg sina Luku, pa bi joj ovo mogao biti prvi zvanični brak, jer sada nema prepreka da ozvaniči svoju ljubav.

Branku Nevistić nije potvrdila ovu informaciju.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.