PREOKRET: Sasvim neočekivana odluka Jelene Karleuše!

0

Jelena Karleuša je donela iznenadnu odluku u trenutku kada je njen rat sa medijima ušao u posebnu fazu. Naime, nakon žučnih optužbi tokom protekla tri meseca većina tabloidnih medija odlučila je da ignoriše aktivnosti pevačice koja se uglavnom oglašavala na društvenoj mreži Tviter. Ipak, JK kao razlog za odluku koju je donela navodi nešto sasvim drugo.

Pismo Jelene Karleuše fanovim prenosimo u celosti:

“DRAGI FANOVI,

Iza mene je jedan uzbudljiv i nezaboravan period, kada sam izdala moj najtirazniji album u dosadasnjoj karijeri, deseti studijski album “DIVA” (HVALA VAM NA TOME) kada se desio sada vec antologijski koncert na prepunom Uscu, kada ste mi pokazali svu ljubav i podrsku ovog sveta, i ulili mi snagu da nastavim dalje da se borim sa krutim balkanskim predrasudama i pravilima! Muzika je bila i ostala, nacin na koji ja komuniciram sa vama, i oduvek sam se trudila da dobijete najbolje sto se moze dobiti. Od muzicke produkcije, tekstova, do spotova i scenskih nastupa, uvek sam zelela da zbog vas pomerim granice i pokazem da smo SVET! Da mozemo rame uz rame sa svetskim tokovima, ma koliko tesko bilo to ovde, ma koliko se mnogi trudili da ne uspem. Sve dok imam vas, ja nemam sta da brinem, prava ste ARMIJA divnih ljudi i ponosna sam na vas i sto vas je svakim danom sve vise.
Dosao je period kada moram da se povucem, kako bih se usresredila na moj, nazovimo to-moj muzicko scenski COME BACK! Posle koncerta na Uscu, to ne moze biti bilo sta i bilo kako vec MNOOOOGOOOO dobro!:-) Zato se do Nove godine necu oglasavati ni na drustvenim mrezama, kao sto sam se odavno povukla i iz pisanih i elektronskih medija i javnog zivota uopste! Budite strpljivi, a znam da hocete, i verujte u mene! Nikad vas nisam, a tek sad NIKAD VAS NECU IZNEVERITI! Do novog singla, koji se ocekuje, ako sve bude po planu, za Novu godinu, ja vam saljem svu moju ljubav, grlim vas, i da znate da pratim sve sto pisete…
Vaša,
JK.”

M.Š

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.