Kruševac: "Srbijagas"poklonio policiji 10 vozila

Načelnik Policijske uprave u Kruševcu Miljan Petrović zahvalio je gradonačelniku Kruševca Bratislavu Gašiću, koji je i predsednik UO "Srbijagasa", i direktoru tog preduzeća Dušanu Bajatoviću u ime direktora Policije na donaciji izrazivši uverenje da će policija sada postizati još bolje rezultate.

"Kruševačka policija svoje poslove ne obavlja samo u Kruševcu već i na teritorijama koje po svom geostrateškom položaju iziskuju upravo ovakva terenska vozila. To što su polovna nam ne predstavlja problem budući da je i teren gde se obavljaju poslovi veoma specifičan" rekao je Petrović napomenuvši da Policijska uprava u Kruševcu štiti i zonu kopnene bezbednosti duž administrativne linije.

"Ovo nije prvi, a nadam se ni poslednji primer da smo izašli u susret državnim organima, ne samo Ministarstvu unutrašnjih poslova, već i Bolnicama i Domovima za stare" rekao je prilikom uručenja donacije generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović.

"Mi moramo da smanjujemo broj vozila, a ova vozila su upravo adekvatna nameni i mi ćemo sa tom praksom i nastaviti. Njihovom prodajom ne bismo ostvarili veliki prihod i jednostavno ih treba ustupiti državnim organima gde će ona biti veoma korisna" dodao je on.

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić zahvalio je Bajatoviću na donaciji, a Policiji u Kruševcu na onome što svakodnevno čini za bezbednost svih građana.

Izvor: Blic

Pogledajte još