FK CRVENA ZVEZDA: Pričaćemo sa igračima, u pismu i neistina!

0

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će po povratku ekipe sa priprema na Zlatiboru obaviti sastanak sa igračima o njihovom nezadovoljstvu i o svemu što su izneli u pismu javnosti, gde ima "i istina i neistina".

U saopštenju Zvezde se navodi da je pre samo nekoliko dana predsednik kluba Dragan Džajić razgovarao sa Nenadom Milijašem, kao kapitenom i predstavnikom ekipe, i uputio ga u tešku situaciju u klubu tražeći strpljenje i mir.

Fudbaleri Crvene zvezde uputili su ranije danas pismo javnosti u kojem su naveli da nisu oni krivi za nemaštinu i dezorganizaciju u klubu, kao i da neće odustati od borbe za titulu prvaka države. To pismo je na adrese novinskih redakcija stiglo sa adrese kapitena Nenada Milijaša.

“Od njega (Milijaša) kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti. Određeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan”, navodi se u saopštenju kluba.

Iz Zvezde su istakli da su prvotimci uvek bili prioritet uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

“Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa”, navodi se u saopštenju i dodaje da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.