Džeksonovo telo neće biti izloženo na ranču Nedođija

LOS ANĐELES, 2. jula 2009. (Beta-AFP) - Nikakva ceremonija u znak sećanja na Majkla Džeksona, ni javna ni privatna, neće biti organizovana na njegovom ranču Nedođija, saopštila je pevačeva porodica. "Porodica Džekson zvanično saopštava da neće biti nikakvog javnog ili privatnog izlaganja (posmrtnih ostataka Majkla Džeksona) na ranču Nedođija", piše u saopštenju firme za odnose s javnošću Sanšajn, Saks end asosijets, koja zastupa porodicu Džekson.

"Planovi za javnu ceremoniju u čast Majkla Džeksona su u razmatranju i objavićemo ih uskoro", dodaje se u saopštenju. Televizija Si-En-En objavila je, pozivajući se na izvore iz porodice Džekson, da će telo "kralja popa", koji je umro 25. juna u Los Anđelesu, u četvrtak posle podne biti prevezeno na njegov ranč Nedođija, severozapadno od Los Anđelesa. CNN je dodao da će pevačevi posmrtni ostaci u petak biti javno izloženi, a da je za nedelju u planu privatna ceremonija.

Los Anđeles tajms objavio je u sredu na svom sajtu da porodica ne može da sahrani Džeksona na njegovom imanju u okrugu Santa Barbara, pošto "vlasti nisu pronašle način da zaobiđu pravne zabrane koje se tiču sahrana na privatnom imanju". Ipak, predstavnik za štampu okružnih vlasti Vilijam Bojer izjavio je u sredu da lokalne vlasti nisu imale nikakav kontakt sa pevačevom porodicom.

Pogledajte još