fbpx

Miloje: Hvala Delijama, ali i Grobarima!

"Stanje u kojem se trenutno nalazim pomoglo mi je da uvidim ko su mi pravi prijatelji, jer je u dobru lako biti dobar, a u nevolji mnogo teže. Mnoge moje bivše kolege i saigrači su mi pružili pomoć, a najviše moj kum Dejan Stanković, Dejan Veljković, Fudbalski savez Srbije i moji bivši klubovi Zvezda, Anderleht, Jagodina i Lokeren" rekao je Milojević.

Popularni Miloje se već petanestak dana nalazi se na rehabilitaciji u Atomskoj Banji Gornja Trepča i ističe da mu boravak u ovom lečilištu izuzetno prija.

On je posebno naglasio postupak pojedinih igrača, njih 17, koje nije želeo da imenuje, a izašli su mu u susret omogućivši mu da vozi kola sa ručnim komandama.

"Izuzetno mi je drago što su pored Delija i navijači Partizana uzeli učešće u svim akcijama za mene. Navijači Zvezde snimili su jednu veoma dirljivu pesmu pod nazivom 'Pobedi Miloje' i kada sam je čuo prvi put - zaplakao sam"
, rekao je poznati golman.

Milojević ističe da njegova borba i dalje traje i očekuje da će dati rezultate.

"Nadam se da ću, uz božju pomoć i napredak koji ostvarim boravkom ovde u banji, stati na noge", naglasio je on.

Najsrećniji trenutak u sportskoj karijeri, kako kaže, bio mu je prilikom osvajanja titule klupskog prvaka sveta u Tokiju, kada je Zvezda savladala čileanski Kolo-Kolo rezultatom 3:0.

"Tom pobedom smo narodu priredili veliku radost", podsetio je Milojević.

Govoreći o trenutnoj situaciji u srpskom fudbalu i šestogodišnjoj dominaciji večitog rivala njegovog bivšeg kluba iz Ljutice Bogdana, Milojević je izrazio želju da će se ona prekinuti, ali je napomenuo da je Partizan sve to vreme zasluženo bio prvak.

"Nisu možda uvek imali najbolje ekipe, ali ih je pratila sportska sreća, koja je Zvezdi nedostajala, i pored igračkog kvaliteta predstavlja neophodan faktor uspeha", naveo je Milojević.

Izvor: B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.