Muž šrafcigerom izbo bivšu suprugu

Pošto mu je uzvratila i nanela mu lakše povrede ruke, Anica je prevezena u Urgentni centar, gde je operisana, a lekari prate njeno stanje.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, fizički obračun usledio je nakon svađe koja je u ovom naselju redovna pojava zbog Miodragovih nasrtaja na bivšu ženu. On je oko 11 sati upao u stan u potkrovlju gde Anica M. živi s njihovo dvoje dece, sinom i ćerkom, i nekoliko puta je ubo šrafcigerom u grudi. Kad je uspela da mu otme oružje, Anica je uzvratila nasilniku ubovši ga u ruku, posle čega je on sišao ispred zgrade, seo, zapalio cigaretu, a onda navodno sam otišao u Hitnu pomoć.

“Miodrag non-stop dolazi i maltretira ženu. Onda dođe policija, vrši uviđaj, pusti ga, i tako ukrug. Jutros sam čuo ženski glas koji doziva u pomoć, ali kad sam shvatio da dopire iz njihovog stana, bilo mi je jasno o čemu se radi”, rekao nam je česti očevidac incidenata koje Miodrag M. neometano pravi.

Prema rečima komšija, ovaj par se razveo pre pet godina, kada je nastao spor oko toga ko će živeti u njihovom stanu. Miodragu je ubrzo izrečena mera zabrane prilaska Anici na sto metara, ali je on iznova krši.

“Barem jednom nedeljno dolazi policija zbog njega. Pre dva dana je upao gore i tukao Anicu, posle čega je sedela u ulazu i plakala. Koliko znam, on ovde u blizini živi u iznajmljenim stanovima, pa pretpostavljam da želi da se vrati u ovaj”
, kaže jedan od komšija napadnute žene.

Izvor: Blic