Počinje onlajn sajam zapošljavanja

Sajam već tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu, sajtovi Infostud iz Srbije, MojPosao iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Online sajam posetiocima omogućava da 24 sata, 7 dana u nedelji iz svog doma pregledaju ponude za posao i edukaciju. Na jedinstvenom sajmu zapošljavaja, poslodavci će otvoriti virtualna vrata kompanija i predstaviti svoju kadrovsku politiku, dok će kandidati, putem chata, moći da saznaju sve informacije direktno od predstavnika kompanije.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova „iz kućne fotelje“, kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima, ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja u doba kada tržište rada stalno zahteva nova znanja.

Samo neke od kompanija koje će na online sajmu predstaviti svoje ponude za posao su: Japan Tobacco International, Nestle Adriatic, Marbo Product, Telenor, Philip Morris International filijale u Srbiji i Crnoj Gori, Ernst & Young, Drey, Victoria group, Wireless media i drugi.

Više informacija o sajmu možete pronaći na zvaničnom sajtu, gde ćete pronaći i utiske sa prethodnih događaja.

Izvor: B92

Pogledajte još