Deset Fejsbuk stranica koje ne smete propustiti

Naravno, tu su i brendovi i mediji, ali postoji i treća grupa koja zaslužuje našu pažnju, a oni su ponekad i najzanimljiviji. Reč je u ljudima koji na ovaj način pokušavaju da predstave neku svoju ideju, nasmeju nas ili nauče nečem novom.

Tako da ako ste se zasitili fotografija sa pijanih izlazaka i putovanja, bacite oko na sledeće Fejsbuk profile.

1. A Girl's Guide to Taking Over the World

Ova Facebook stranica funkcioniše kao agregator vesti i ostalih sadržaja vezanih za prava žena.

2. Humans of New York

Ova je stranica potekla od bloga Brandona Stantona, a sadrži portrete i priče živopisnih stanovnika Nju Jorka.

(old_image)

3. Ispovesti

I dok se sajt "Mashable" u svojoj listi odlučio za PostSecret, mi vas podsećamo na Ispovesti, Fejsbuk stranicu na kojoj možete otvoriti dušu i javno priznati neku svoju "prljavu tajnu". Sa druge strane, možete se jednostavno nasmejati često duhovitim objavama onih koji dele iste probleme kao i vi.

(old_image)

4. God

Reč je o stranici koja ima preko milion fanova, ali i velik broj onih koji stranicu ne mogu da smisle. Ako ste se zaželeli novih memeova ili poruka koje će vas istovremeno inspirisati i nasmejati, Bog je vaše rešenje.

(old_image)

5. Pusheen

Pusheen je poznat korisnicima Fejsbuk emoticona, ali Pusheen svojim kratkim stripovima zabavlja sledbenike i mačkoljupce više od godinu dana koliko postoji.

(old_image)

6. Shit My Dad Says

Svi imamo članove obitelji koji nas ponekad mogu oduševiti svojim suludim izjava, a Justin Halpern izjave svog oca objavljuje na Fejsbuku. I ima oko milion i po fanova.

(old_image)


7. Texts From Last Night

TFLN započeo je kao internet stranica i vremenom se proširio na društvene mreže. Fanovi mogu da objave svoje SMS-ove koje su poslali u alkoholisanom stanju.

(old_image)

8. George Takei

Stranica Georgea Takeija nije još jedna stranica namenjena samopromociji već više agregator vesti i zabavnog sadržaja na koje glumac nailazi.

(old_image)


9. I Fucking Love Science

Provođenje vremena na Fejsbuku nije uvek poučno, ali to ne mora biti slučaj, zahvaljujući Fejsbuk stranici "I Fucking Love Science".

(old_image)

10. Opće nisam seljak tattoo

I za kraj, ako želite da se nasmejete neobičnim idejama koje su neki odlučili ovekovečiti mastilom, ovo je stranica za vas. Sadrži najaznaimljivije tetovaže sa protstora bivše Jugoslavije i sigurni smo da će vam, biti beskrajno zabavne.

(old_image)

Izvor: index

Pogledajte još