Lekari Reala zadovoljni formom Albiola

MADRID, 2. jula 2009. (Beta-AP) - Novi fudbaler Real Madrida Raul Albiol prošao je lekarske preglede, a lekari španskog kluba saopštili su da je odbrambeni fudbaler "savršeno spreman".

Španski fudbaler je došao iz Valensije za 21 milion evra, a večeras će biti predstavljen navijačima na Santjago Bernabeu.

"Raul je u sjajnoj formi. Svi njegovi rezultati su veoma zadovoljavajući. On je savršeno spreman za svaki zadatak. Može da počne sa pripremama", rekao je glavni lekar Real Madrida Karlos Dijes.

Real Madrid je do sada na dovođenje igrača potrošio skoro 350 miliona dolara. Predsednik Florentino Peres doveo je Brazilca Kaku iz Milana, fudbalera Mančester junajteda Kristijana Ronalda i napadača Liona Karima Benzemu.

Najmanje 50.000 navijača je pozdravilo Kaku na predstavljanju u utorak na stadionu Reala, a očekuje se da će ih biti više u ponedeljak, kada čelnici kluba budu predstavili Ronalda.

"Bio bih srećan ako bi na moje predstavljanje došlo upola manje navijača", rekao je 23-godišnji Albiol, koji je igrao za reprezentaciju Španije na Kupu konfederacija u Južnoj Africi.

Čelnici Real Madrida ponudili su deci mlađoj od 14 godina besplatan obilazak muzeja na stadionu, kako bi privukli više navijača na prezentaciju Albiola.

Pogledajte još