Knez otkrio kako ga je Seve šmekala na snimanju!

0

Nenad Knežević Knez je nakon 23 godine obrijao bradu za snimanje emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Možete da zamisliti kolika je to žrtva bila da se odreknem brade. Ipak, najteže mi je bilo na štiklama. To je užas i katastrofa. Ja, Crnogorac, obučen kao žena. Mislio sam da ću noge da polomim. Izgledao sam kao matori transvestit – našalio se Knez, kog ćemo naredne subote čuti kako peva pesmu “Gdje Dunav ljubi nebo”.

FOTO:
Knez bez brade

U žiriju je kao gostujući član bila Severina, a Knez kaže da ju je osvojio jer mu je dala maksimalni broj poena.

Severina me šmekala sve vreme. Video sam kako me gleda ispod oka – kaže Knez.

Ispričao je za Blic i da je zadovoljan što je ovoga puta izbegao masku od silikona, koju je imao u prošloj epizodi kada je imitirao Luisa.

Umesto Dragane Mirković, kao gost član žirija ove subote biće Severina, a nju će imitirati Tamara Dragičević.

– Mi na sastancima razgovaramo o tome da li postižemo bolji efekat sa maskom ili sa šminkom. Konkretno u ovom slučaju, složili smo se da ću više ličiti na Josipu ako me našminkaju dobro, nego da mi prave masku.

Kada su u pitanju ostali takmičari, ni oni neće imati ništa lakši posao. Tako će Sara Jovanović imitirati Olivera Mandića, Goca Tržan Dženifer Lopez, a Skaj Vikler Šabana Bajramovića.

Tamara Dragičević, pobednica prve runde, pevaće Severininu pesmu, a Aleksa Jelić ima zadatak da što bolje dočara izgled i glas Tošeta Proeskog. Glumac Boris Milivojević transformisaće se u Đorđa Balaševića, a najteže će nesumnjivo biti Željku Šašiću, kome je zapao duet Dina Merlina i Vesne Zmijanac, tako da će on na sceni biti u dvostrukoj ulozi.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.