Knez otkrio kako ga je Seve šmekala na snimanju!

- Možete da zamisliti kolika je to žrtva bila da se odreknem brade. Ipak, najteže mi je bilo na štiklama. To je užas i katastrofa. Ja, Crnogorac, obučen kao žena. Mislio sam da ću noge da polomim. Izgledao sam kao matori transvestit - našalio se Knez, kog ćemo naredne subote čuti kako peva pesmu “Gdje Dunav ljubi nebo”.

FOTO:
Knez bez brade

U žiriju je kao gostujući član bila Severina, a Knez kaže da ju je osvojio jer mu je dala maksimalni broj poena.

- Severina me šmekala sve vreme. Video sam kako me gleda ispod oka - kaže Knez.

Ispričao je za Blic i da je zadovoljan što je ovoga puta izbegao masku od silikona, koju je imao u prošloj epizodi kada je imitirao Luisa.

Umesto Dragane Mirković, kao gost član žirija ove subote biće Severina, a nju će imitirati Tamara Dragičević.

- Mi na sastancima razgovaramo o tome da li postižemo bolji efekat sa maskom ili sa šminkom. Konkretno u ovom slučaju, složili smo se da ću više ličiti na Josipu ako me našminkaju dobro, nego da mi prave masku.

Kada su u pitanju ostali takmičari, ni oni neće imati ništa lakši posao. Tako će Sara Jovanović imitirati Olivera Mandića, Goca Tržan Dženifer Lopez, a Skaj Vikler Šabana Bajramovića.

Tamara Dragičević, pobednica prve runde, pevaće Severininu pesmu, a Aleksa Jelić ima zadatak da što bolje dočara izgled i glas Tošeta Proeskog. Glumac Boris Milivojević transformisaće se u Đorđa Balaševića, a najteže će nesumnjivo biti Željku Šašiću, kome je zapao duet Dina Merlina i Vesne Zmijanac, tako da će on na sceni biti u dvostrukoj ulozi.

Blic

Pogledajte još