KIKI LESENDRIĆ: Voleo bih da ličim na Dženifer Lopez

Kiki Lesendrić je jedan od četiri člana žirija srpskog X Faktora, pa je logično bilo da ga pitamo sledeće:

Ako se poredite sa članovima žirija američkog X Faktora kome ste najsličniji?
Znam da je izuzetna čast biti sudija X Factora u svim zemljama u kojima se ovaj šou emituje, ali zaista trenutno ne mogu da se setim ko je u američkom žiriju. Ali, ako moram da odgovorim voleo bih da ličim na Denifer Lopez, ali to nije realno zar ne ?

Ko od javnih ličnosti  ima X Factor?
Definitivno Zdravko Čolić!

Da li vi imate tremu i koliko ona ograničava nečije sposobnosti?
Tremu nemam i nisam je nikada ni imao. Ona sigurno utiče na ponašanje i izvođenje i imali smo mnogo slučaja gde je "učinila svoje". Ovo je surov show. U dva minuta se pokažes ili ne.

Šta sigurno nećete tolerisati kod takmičara?
Tolerišem sve osim netalenta za muziku.

Privatan život držite daleko od očiju javnosti da li smatrate da publici ipak morate dati "nešto" da im budete zanimljivi?
Ja publici mogu da dam samo muziku, jer sam po njoj zanimljiv i prepoznatljiv godinama unazad, ostalo mi nije interesantno.

Da li smatrate da je dovoljno da muzičar samo dobro peva ili je potrebno i da svira neki instrument?
Ako muzičar svira neki instrument postoji šansa i da sam komponuje svoju muziku što je, po mom mišljenju, važno i lepo, ali to nije presudno za uspeh i za publiku to svakako nije najvažnije.

Auducije su u toku, jeste li zadovljni kandidatima?
Zaista ima kandidata za koje verujem da imaju ono što tražimo. Super talenat i taj "X Factor"! Gledajte od 29.10. na TV Pink, pa ćete se uveriti!

M.M

Pogledajte još