Italija: Srbin silovao pa podvodio sestru

Kako je istragom utvrđeno, nesrećna žena je imala prilično nesrećno detinjstvo, pošto su nju i brata roditelji ostavili dok su još bili deca. Odrasli su u sirotištu, a ona je sa svega 14 godina završila na ulicama Beograda radeći kao prostitutka, odakle je potom poslata u Italiju, gde se takođe bavila najstarijim zanatom. U Bolonji se nakon brojnih godina u kandžama makroa pre nekoliko godina upoznala sa izvesnim Italijanom, koji joj je u početku bio klijent. Italijan se ubrzo zaljubio u nju i odlučio da joj pomogne da izađe iz posla, a zatim se i oženio njome. Bračni par se odselio u jedno selo na Apeninima u okolini Bolonje, pošto se Italijanu, koji je invalid u penziji, zdravlje ponovo pogoršalo. Tamo su nekoliko godina mirno živeli i nesrećna žena je konačno odahnula od strahota u svom životu i živela skladno sa suprugom, koga je brižno negovala.

Pre dve godine, kada joj se brat požalio da se u Beogradu muči i jedva preživljava, Srpkinja je ne zaboravljajući teški život kojim je živela odlučila da pokuša da zamoli supruga da dozvoli njenom bratu da se doseli kod njih ne bi li pokušao da stvori sebi novi život u Italiji. Nesrećni čovek učinio je to supruzi za ljubav, ne sluteći, kao ni ona, šta će doživeti pustivši ga u kuću.
Iako je njen brat prvo radio fizičke poslove u Bolonji i sve je delovalo normalno, u martu 2012. za Srpkinju je počeo pakao. Rođeni brat kojem je pokušala da pomogne seksualno je napastvovao, a potom nastavio da je prisiljava na seksualne odnose. Kada se požalila suprugu, počeo je oboje da ih teroriše i maltretira i fizički i psihički. Posle nekoliko meseci terora, on je sredinom jula ove godine počeo i da sestri dovodi klijente kako bi imao prihode! Nakon njene prijave, inspektori su mu pre deset dana stavili lisice na ruke.

Policija joj najpre nije veroval

Iako je Srpkinja u maju 2012. otišla u policiju i prijavila da je brat zlostavlja, inspektori zbog njene sumnjive prošlosti nisu bili voljni da poveruju u njenu priču. Kako se sve ponovilo nekoliko puta, nesrećna žena izgubila je veru u pravdu. Kada je smogla snage da sve ispriča mužu, usledilo je ono što je i očekivala, njen brat je i njega, iako teško bolesnog, počeo da maltretira. Kada joj je brat krajem avgusta ove godine uzeo pasoš, žena se ponovo pojavila u policiji i iznela sve detalje. Policija je za mesec i po rekonstruisala ceo događaj i prikupila dokaze, uključujući i svedočenje ženinog supruga, koji je potvrdio njene navode priznajući da zbog bolesti nije mogao da je odbrani.

Brat: „Odrasli smo ljudi, šta je tu loše

Kako je utvrđeno, uhapšeni Srbin (34) se prema svojoj sestri ponašao kao ljubomorni dečko, terajući je da čak i na mobilnom telefonu kao pozadinu drži njihovu zajedničku sliku. On je u policiji priznao da je imao seksualne odnose sa sestrom, ali je naveo da ne vidi šta je u tome pogrešno, s obzirom na to da su oboje odrasli ljudi. Na optužbe za navođenje na prostituciju rekao je da “je nije terao ni na šta, već ona sama nastavila da se bavi radom na ulici i nakon braka”.

Izvor: ALO!

Pogledajte još