Ninković: Nisu nam navijači polupali automobile!

0

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković ogorčen je posle svega što se desilo na Marakani juče, kada su huligani polupali stakla na automobilima igrača. On smatra da navijači nisu odgovorni za incident.

“Ne osećam nikakav strah, možda neki drugi osećaju. Od dolaska nisam imao nijedan problem s navijačima, ali ako je to način da se uzme titula, evo, ja ću odmah da im kažem koji je moj automobil. Neka ga razbijaju svaki dan, ja ću biti srećan i zadovoljan, ako je to način da na kraju uzmemo titulu” kazao je Ninković a prenosi Kurir.

Bivši reprezentativac smatra da nije problem u “šamponu iz pisma”:
“Ono što je mene najviše pogodilo jeste to što se cela javnost hvata za šampone, a ne znaju da treneri nemaju ugovore i knjižice, da ne mogu da odvedu dete kod lekara. Nemamo podršku uprave. Tu ne mislim na jednog čoveka, već na sve ljude u upravi, a pare su bile u drugom planu. Navijači su upravi rekli isto što i mi, a onda smo mi to ponovili i posle tih reči polupali su nam kola. Mislim da to navijači nisu uradili. Potresen sam, ne znam kako će se sve ovo završiti”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.