Tehno Nova Godina: U prodaji promo karte za DJ Umeka

Ovo će svakako biti jedna od najvećih žurki za doček Nove 2014. godine, pošto prostor Geneks impuls hol prima oko 5.000 gostiju. Da se sprema pravi tehno spektakl govori i činjenica da jedan od najboljih svetskih tehno DJ-eva u Beograd dolazi posle punih sedam godina pauze, a zna se da je jedan od najomiljenijih izvođača prestoničke publike. Umek je poslednje dve decenije nastupao gotovo na svakom važnijem festivalu, često rame uz rame sa velikim DJ asovima kao što su Carl Cox , Sven Väth, Rush , Chris Liebing i drugi…

Dobro tehno prašenje za Doček nove 2014. godine garantuje i ostatak lajnapa. Tu su Vladimir Aćić (Happy, Novi Sad), zatim jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka Speedy, legenda hrvatskog tehna Eddy C (Cro), kao i jedna od “najbolje čuvanih DJ tajni Beograda” Kobaya.

Prvi kontigent karata će koštati 1.500 dinara, dok će cena posle postepeno skakati na na 2.200, 2.700 i 3.300 dinara. VIP ulaznice će sve vreme koštati 5.000 dinara. Prodaja karata u Bilet servisu i blagajnama Eventima.

Pogledajte još