Kada ovo naučite oralni seks će vam biti fenomenalan

Pronađite pozu koja vam najviše odgovara
Verovatno ste već isprobali mnogo poza, a nije vam promakla ni ta famozna 69. Nakon nekoliko pokušaja sami ćete najbolje proceniti koja vam je pružila najviše zadovoljstva. Neko voli gore, neko dole, neko sa strane. Izbor je vaš.

Ne budite lenji
Uzvratite suprotnoj strani jednakom strašću i žestinom. Ako se umorite, upotrebite ruke, maštu. Svi vole različitosti. Uostalom tako ćete saznati šta vam oboma najviše odgovara.

Uživajte u stimulaciji
Možete malo da zaustavite akciju i skrenete sa puta. Ozbiljno. Ne morate raditi dve, tri stvari odjednom kako bi seks bio eksplozivan. Napravite pauzu i usporite akciju.

Ne zaboravite da imate nešto u ustima
Imajte na umu ovo, posebno ako vam se sprema vrhunac. Pustite ga. Siguran način da užitak pretvorite u horor je da ga tokom vrhunca još uvek stimulišete.

Zauzmite pozu u kojoj se potpuno predajete
To je poza u kojoj ćete mu se potpuno predati i u kojoj će imati najbolji pregled svih vaših erogenih zona. Fantastična je jer možete kontrolisati pritisak.

Poigrajte se hranom
Osim što je seksi gledati ženu kako se poigrava hranom, ona jednako dobro može da posluži kao seksualno pomagalo. Bilo da koristite šlag, čokoladu, ili neke ukuse poput mentola koji će dodatno pojačati čula.

Pogledajte još