Čorba na promociji dokumentarca odsvirala „Lutku“ pred Koštunicom (VIDEO)

Promocija je okupila brojne novinare, kolege i prijatelje među kojima je bio i Borin stranački lider, predsednik DSS-a Vojislav Koštunica.

Prvi deo serijala nosi naziv „Kad je bio samo Bora“, u nedelju se emituje nastavak pod nazivom „Najlepše godine Riblje čorbe“, a sledećeg vikenda na redu su priče nazvane „Kafana, pesme, prijatelji“ i „Kabaretisti misle srcem“. Scenarista i reditelj filma je Slobodan Simjolović.

U serijalu se, pored sadašnjih i bivših članova Riblje čorbe, kao i ranijih Borinih grupa (Suncokret, Hermelini, Zajedno...) pojavljuje i širok spektar njihovih prijatelja i saradnika: Goran Bregović, Emir Kusturica, Kornelije Kovač, Arsen Dedić, Peca Popović, Džon Mekoj, Matija Bećković, Vojislav Koštunica, Ratko Adamović, Adam Puslojić...

Bora, Miša, Vicko, Džindžer i Nidža su, ne samo javno, već i kroz privatnu komunikaciju nizali hvalospeve vezano za ovaj serijal, napominjući da su ga odgledali „u dahu“.

„Uporno dozivanje anđela“ nije jedino što je ovih dana aktuelno oko Riblje čorbe. Bora Đorđević će sutra (četvrtak) promovisati svoju novu knjigu „Debela tragedija“, a uskoro se očekuje i izlazak DVD-a sa snimkom velikog beogradskog koncerta održanog 23. marta ove godine u Kombank Areni. Naziv DVD-a će, s obzirom na Borinu skorašnju operaciju, biti simboličan – „Stonsi u žučnoj kesi, Bitlsi u glavi“.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.