Od sutra nam sunce ponovo stiže

Nakon dvodnevne kiše, u Srbiji će sutra jutro biti sveže, u većem delu vedro, po kotlinama kratkotrajna magla, na jugoistoku oblačno uz mogućnost slabe kiše, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni i zapadni vetar, u Negotinskoj krajini povremeno jak. Najniža temperatura od pet do devet, a najviša od 16 do 20 stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura sedam, a najviša 18 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplije vreme. Od nedelje temperatura će biti iznad proseka, najviše dnevne vrednosti od 20 do 25 stepeni. U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme, od nedelje će najviša dnevna temperatura biti od 22 do 25 stepeni.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za petak 18. oktobar 2013:

Relativno povoljna biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Oprez se ipak preporučuje srčanim bolesnicima i astmatičarima, naročito u jutarnjim satima. Moguće su glavobolja, razdražljivost i poremećaj sna.

Izvor: Beta

Pogledajte još