U severnoj Mitrovici jaka eksplozija, oštećena tri lokala

Eksplozija se čula oko tri sata u Sutjeskoj ulici, nije bilo povredjenih, a prema prvim informacijama oštećena su tri lokala.

Popucala su stakla i oštećena je fasada. Pripadnici KPS-a obezbedili su mesto gde se eksplozija dogodila i obavili uviđaj.

Pre nekoliko dana eksplozivna naprava postavljena je na prozor stana Nebojše Marića u ulici Ive Lole Ribara, on je lakše povređen i za počiniocima se traga.

Nebojša Marić je odbornički kandidat sa liste Samostalne liberalne stranke, koja je članica Vlade Kosova.

Hodžić: Napad u Mitrovici teroristički čin

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Adrijana Hodžić osudila je jutrošnji bombaški napad u Kosovskoj Mitrovici i zatražila da se počinioci pronađu i kazne.

U saopštenju Hodzić je navela da je jutrošnji napad u Mitrovici teroristički čin, a da zločin koji se ne kazni uvek se ponovi, zbog čega se dešavaju ovakvi napadi.

Pripadnici Euleksa, Kfora i kosovske policije moraju da reaguju na pravi način kako bi se počinioci pronašli i kaznili jer se samo tako može zaustavi haos u gradu koji u poslednje vreme vlada, rekla je Hodzić koja je i direktorka Administrativne kancelarije Vlade Kosova u Mitrovici.

Blic

Pogledajte još