JOŠ JEDAN UDARAC PRODUKCIJE: Farmerkin dečko ulazi na Farmu

- Japa ne može da se pomiri sa činjenicom da je Jelena tek tako bacila u vodu sve što su imali i veoma je ljut na nju. Veza sa Edinom je samo prelila kap u već prepunoj čaši, a priliku da joj sve saspe u lice pevačicin dečko će dobiti već u subotu uveče, kada će se useliti na najpoznatije seosko imanje u Lisoviću! On ulazi sa specijalnim zadatkom, da rasturi vezu između Jelene i Edina i, ukoliko uspe u tome, moći će ravnopravno sa ostalima da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra - priča naš izvor.

Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo sa Marinkovićem i dobili potvrdu da je ljut na svoju devojku:

- Jelena i ja se poznajemo već šest godina, a poslednjih godinu dana smo nerazdvojni. Snimili smo 20 epizoda serije “Savršen dan”. Snimili smo i istoimenu pesmu i ja sam poslednji čovek sa kojim se pozdravila pred ulazak u rijaliti, u koji sam joj ja sredio da uđe. Čak sam joj i stvari spakovao pred ulazak. Zbog svega toga ne mogu da verujem da me Jelena u “Farmi” nijednom nije pomenula, a kamoli pozdravila. Toliko o vezi između mene i nje - ispričao nam je Japa u jednom dahu i dodao:

- Imao sam drugačije mišljenje o njoj pre ovog rijalitija, ali shvatio sam da su neki ljudi zarad popularnosti u stanju za pet dana da zaborave ko su, kako su tu došli i da život pre i posle “Farme” ne postoji za njih i da zaboravljaju ljude koji su im nekada u životu nešto značili. U budućnosti ne vidim Jelenu u svojoj blizini, ni kao poslovnog saradnika. Ona je za mene veliko razočaranje - poručuje Japa, a na konkretno pitanje šta misli o njenoj vezi sa Edinom, odgovara:

- To što se Jelena smuvala sa Edinom samo potvrđuje moje pređašnje reči - da je ona čovek koji može za pet dana da zaboravi svoj život pre “Farme”. Ja joj se divim, iskreno. Treba devojka stvarno da bude u stanju da se ljubi sa čovekom koga je upoznala pre mesec dana pred milionskim auditorijumom, a pritom svesna da je gledam. Verovatno je našla ono što je tražila. Ne želim da po njenom izlasku komuniciram sa njom - zaključio je on.

Izvor: Alo

Pogledajte još