Bosanski navijači pogrešili državu

0

Grupa navijača fudbalske reprezentacije BiH umesto u Litvaniju kupila avionske karte i otputovala u Letoniju. "Kad smo stigli tamo, videli smo mi sve neka tišina, nema naših navijača nigde".

Navijač fudbalske selekcije BiH, Haris Tresnjo, krenuo je sa grupom prijatelja na utakmicu, ali na njihovu žalost završili su u pogrešnoj državi. Haris koji je inače šumar iz Ovčara ispričao je šta se dogodilo:

Ja i mojih nekoliko jarana smo krenuli na utakmicu da navijamo za Bosnu, ali umesto u Litvaniji mi smo završili u Letoniji. Zaj**ali smo se kad smo kupovali karte za put i nismo primietili da idemo u krivu državu. Kad smo stigli tamo, videli smo mi sve neka tišina, nema naših navijača nigde“, počeo je priču nesrećni mladić.

Pitali smo neke ljude na engleskom gde su svi i gde se igra fudbalska utakmica. Ispričali smo kako smo došli iz BiH da navijamo za naše, ali su nam se samo smejali i govorili da smo jako daleko od stadiona. Jedan mlađi momak nam je onda došao i objasnio kako smo u pogrešnoj državi i kako se ne igra u Letoniji nego u Litvaniji. Lutali smo još malo glavnim gradom da se uvjerimo“, rekao je Haris.

Haris priznaje da nikad nije razlikovao te 2 zemlje – Litvaniju i Letoniju i kako su bili ljuti na dugara koji im je kupio karte. Ali ipak, na kraju su se dobro proveli i u Letoniji. Pronašli su kafić koji je prenosio utakmicu Bosne i Hercegovine i Litvanije i uz puno tamošnjeg piva proslavili uspeh BiH reprezentacije.

Ovu glupost pamtim sigurno do kraja života.“, završio je Haris.

Izvor: rts.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.