BORBA SUDIJA X FACTORA

Sudije muzičkog šou programa imaće svog gosta mentora, pa je tako Kristina Kovač preuzela stvar u svoje ruke i rešila da najbrže dođe do najboljeg od svih - Sajmona Kauela, osnivača, vlasnika i člana X Factor.

Kristina Kovač je na šarmantan način, kroz šalu Sajmon Kauelu pisala na Tviteru, lobirajući da baš on bude njen sudija gost i tako pretekne svoje kolege u žiriju.

Podsetimo, Sajmonova asistenkinja Ebi Dojl (Abi Doyle) posetila je nedavno snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor i prenela odlične prve utiske čuvenom TV i muzičkom producentu Sajmonu Kauelu.

"Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmičara prve sezone X Factor na ovim prostorima", rekla je Dojlova.
Emitovanje pevačkog šou programa na planeti X Factor počinje 29.10. na TV Pink.

Prva sezona srpske verzije najgledanijeg pevačkog šou programa “X Factor” kreće 29. Oktobra na TV Pink, odbrojavanje je počelo, a žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač odlično se snašao.

Pogledajte još