Rašović: Protiv Jagodine da pokažemo da smo izašli iz krize

0

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da njegova ekipa na utakmici protiv Jagodine u devetom kolu Super lige želi da pokaže da je izašla iz rezultatske krize i da ostane na prvom mestu na tabeli.

“Utakmica u Jagodini je prva od četiri veoma bitnih u seriji duela koji mogu da odluče neke stvari, što se tiče polusezone. Idemo na to gostovanje da pokažemo da smo izašli iz krize rezultata, koja nas
je uhvatila i da pokušamo da ostanemo na prvom mestu”,
rekao je Rašović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Rašović je ocenio da je Jagodina “koja voli da igra fudbal” i da ne očekuje da će se braniti.

“Ne čeka nas nimalo lak posao, Jagodina igra veoma dobro kod kuće i uz svoju publiku dobro parira i Partizanu i Crvenoj zvezdi. Veoma su nezgodni u prekidima, imaju visoke igrače, tako da je to deo o kojem moramo da vodimo računa”, kazao je Rašović.

Trener crno-belih je naveo da je ekipa “izvukla pouke” iz duela sa Vojvodinom u Novom Sadu, kada je dva gola primilia posle prekida.

“Trudićemo se da budu što dalje od našeg gola i da bude što manje prekida, da ne dozvolimo da dođemo u probleme”, istakao je on.

Rašović je rekao da će se njegova ekipa truditi da napadne i da dođe do svoje igre.

“Igraćemo napadački, trudićemo se da pravimo šanse i da pokušamo da dođemo do igre, što nam je prioritet. Ako ispravimo stvari koje nisu bile dobre u prethodnim utakmicama, možemo da očekujemo kontinuitet rezultata”, rekao je trener.

Rašović je dodao da nema povreda i da će moći da računa na sve igrače.

Partizan će gostovati u Jagodini u nedelju od 15.00.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.