TUŽBE, IMITACIJE I FALŠEVI: Nova ujdurma oko JK!

Jelena Karleuša je, uprkos zvaničnoj odluci da se do Nove godine, povuče iz javnosti, i dalje u centru tabloidnih zapleta. Naime, pevačica je podnela tri nove tužbe protiv Ivana Ivanovića i Seke Aleksić zbog, kako stoji u saopštenju njenog PR tima – “kontinuiranih napada i uvreda”.

Ovo je inače 47.tužba protiv voditelja Prve koji je, kao stalni član žirija u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, imao da prokomentariše transformaciju Snežane Babić Sneki u Jelenu Karleušu a mediji su već preneli da je izjavio: “Sneki, bolja si od JK!”,

Aca Lukas je u konkurentskom talent šou programu jednu takmičarsku počastio ocenom da “falšira kao Karleuša” uprkos tome što mu je Jelena svojevremeno bila gost na koncertu. To samo otvara pitanje – Da li je Aca tada, namerno, svoju publiku izložio falševima?

I Seka Aleksić će se treći put naći na sudu zbog uvreda na račun lika, dela i porodice Jelene Karleuše – navodi se u saopštenju tima.

Bilo kako bilo, JK se drži svoje odluke o medijskoj ćutnji i zimskom comeback-u ali to ne utiče na prašinu koja se i dalje diže oko nje. Kada ona ćuti, progovore kolege i tako u krug.

Ostaje da vidimo da li će se ona večeras izjasniti o tome kako ju je Sneki predstavila na sceni kao što je to povodom prošle epizode učinila nezadovoljna Slađana Milošević?

M.Š