BIVŠI I DVA SADAŠNJA: Uskoro na farmi ljubavni četvorougao!

0

Jelena Jovanović je po mnogima najlepša farmerka, pa nije ni čudo što se oko nje bore muškarci.

Bane Đokić večeras će se pridružiti takmičarima na imanju u Lisoviću! Ovaj pevač bivši je dečko pevačice Jelene Jovanović, koja je i razlog njegovog učešća u rijalitiju. Međutim, otkako je Pressonline juče objavio da Bane večeras ulazi na Farmu za njega su počeli i problemi! Naime, danas se u jednim dnevnim novinama pojavila informacija kako se farmerima pridružuje i, navodno, sadašnji dečko Jovanovićeve, Aleksandar Marinković Japa.

Bane tvrdi da je Japa lažov, te da nikada ništa, osim poslovne saradnje, nije imao sa Jelenom.

“Japa laže! Nikada nije bio sa Jelenom! Večito je spopadao i vaćario tokom snimanja, nije mogla da se odbrani od njega! Mnogo puta se žalila koliki je idiot!”, počinje pricu Đokić.

“Pokušavali smo mnogo puta da mu skrenemo pažnju, ali smo zbog Jelene iskulirali situaciju! On je bolesnik! Jelena nikada ne bi bila sa njim, a videćete šta Jelena misli o njemu… Samo poslovno sarađuju i zato ga ceni! Japa se nameće namerno, pohlepan je i njegov bezobrazluk neće niko trpeti”, dodaje Bane, koji tvrdi da će narodu pokazati i dokazati koga Jelena voli.

“Videćete šta će biti od večeras… Ni Edin, ni nikakav Japa… Videćete šta su seks i ljubav, i momenti provedeni koji se neće zaboraviti! Ne moze on da se ponaša kako hoće, treba da zna gde mu je mesto”, poručio je Đokic.

Na Jeleninom zvaničnom Fejsbuk profilu se pojavilo ovakvo obaveštenje:

Press Online

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.