Ava Karabatić uhodi Natašu Bekvalac?

Da li će Nataša i dalje ignorisati Avine komentare na društvenoj mreži, ili će joj konačno odgovoriti? Možda Nata sumnja da ovo nije pravi profil atraktivne starlete, pa baš zbog toga ne pada na provokacije.

Ava patila za Vladom i u Velikom bratu!

Ava Karabatić se najpre zaljubila u Vladu Vuksanovića u Survajveru, onda mu je svojim glasom obezbedila pobedu u tom rialitiju, a godinu dana kasnije u „Velikom bratu“ starleta je plakala njim.

- Pretpostavljam da joj nedostajem jer sam je ja na neki način štitio na Kostariki. Ona to ceni i zbog toga smo i ostali u prijateljskim odnosima - rekao nam je Vlada Vuksanović.
Da li će Nataša i dalje ignorisati Avine komentare na društvenoj mreži, ili će joj konačno odgovoriti?

(old_image)

Ava: Nisam zaljubljena u Vladu!

- Nikad nisam rekla Vladi da sam zaljubljena u njega! Rekla sam mu da ga volim kao brata, a ne kao muškarca. Iznenadila me je njegova izjava da sam mu izjavila ljubav, o tim emocijama nikada nismo pričali. Uostalom, čak da sam mu to i rekla, pravi muškarac nikad u javnosti ne bi pričao o tome. Nikad se nikome nisam nametala, pa ni njemu. Mogu da imam bilo kog muškarca - od vlasnika klubova do političara. Nas dvoje nismo zajedno, a ako je istina da je u vezi sa Natašom Bekvalac, želim mu sreću sa njom. Nadam se da će biti ispunjen u toj vezi - izjavila je pre više od godinu dana Ava.

Izvor: Pulsoline

Pogledajte još