Stojanović: Ljut sam zbog primljenog gola

"Bilo je veoma važno da se pobedi Novi Pazar i stvarno je bilo odlično, ali je bilo i momenata gde nismo izgledali kako je trebalo. Nisam zadovoljan primljenim golom, jer ne smemo da se opuštamo ni u kom trenutku, šta više, ljut sam zbog toga", rekao je Stojanović novinarima posle utakmice.

Zvezda je pred oko 6.500 gledalaca na svom stadionu pobedila Novi Pazar sa 5:1, uz po dva gola Abiola Daude i Dragana Mrđe i jedan kapitena Nenada Milijaša.

"Raduje me forma Daude i Mrđe, realizacija je bila i više nego odlična i nadam se da će što duže nastaviti u tom ritmu", rekao je Stojanović i čestitao Milijašu na 50. golu u dresu Zvezde.

Na pitanje novinara da li je osetio inat i jedinstvo kod igrača, trener je kazao da to ne sme da se gleda kao revanšizam.

"Ne smemo na to da gledamo kao na revanšizam. Moramo da radimo ono zbog čega smo dovedeni ovde. Video sam da su igrači složni u nameri da daju sve od sebe", kazao je trener crveno-belih.

Za Zvezdu je protiv Novog Pazara debitovao peruanski štoper Migel Arauho.

"Arauho je odigrao solidno, bio je siguran i nije grešio. Međutim, dvaput je ušao u rizik, driblao je, što ne sme da se radi. Bolji napadači bi to iskoristili i to treba da se svede na minimum", rekao je Stojanović.

Igrači Zvezde pred početak drugog poluvremena su ranije izašli na teren, a Stojanović je kao razlog za to naveo da "aktiviraju telo, kako ne bi 'pali' u vakuum kao što umeju na početku drugog poluvremena".

Crveno-beli trenutno u Super ligi Srbije zauzimaju treće mesto sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na devetom sa 10.

Zvezda će se u sledećem kolu sastati u Nišu s Radničkim, dok će Novi Pazar dočekati Donji Srem.

Beta

Pogledajte još