MILIJAŠ PONOSAN: Ne ulazi svako u "klub 50"

’Crveno-beli’ su protiv Novog Pazara slavili sa 5:1 i tako došli do pete pobede ove sezone, a Milijaš je postigao prvi gol na meču u osmom minutu.

"Osećam se srećno i ponosno, jer ne postiže mnogo igrača 50 golova u Zvezdi. Nisam znao do poluvremena da sam ušao u klub ’50’, i nemam šta puno da dodam. Najbitnije je da Crvena zvezda pobeđuje, trudiću se da i ubudućem budem strelac, ali ističem da je rezultat ekipe važniji od pojedinačnog učinka", rekao je Milijaš.

Posle burne nedelje u kojoj su mnogo toga izabranici Slaviše Stojanovića preturili preko glave ’crveno-beli’ su zaigrali odlično i došli do trijumfa.

"Sigurno da nam je rani gol dosta pomogao. Izašli smo na teren sa ciljem da damo sve od sebe i da zaboravimo sve što se dešavalo prethodnih dana. Postigli smo pet golova, primili jedan koji možda i nije trebalo da primimo, ali sve u svemu zadovoljni smo učinkom. U sledećem kolu očekuje nas teško gostovanje u Nišu, jer je poznato da na terenima protivnika do sada nismo igrali kako očekujemo. Nadam se da će se to promeniti i da ćemo se iz Niša vratiti sa tri boda", istakao je Milijaš

Izvor: B92

Pogledajte još