Heineken "140 years young" izložba u čast mladih dizajnera

0

Heineken, vodeći svetski pivski brend u Galeriji 12Hub, organizovao je izložbu „140 years young“, povodom predstavljanja nove limitirane serije limenki. Petoro domaćih dizajnera su na prošlogodišnjem globalnom Heineken dizajn konkursu „Remix our Future“ ostvarili sjajan rezultat, jer su njihovi radovi odabrani u najboljih 100 iz celog sveta. Limenke će biti dostupne u ograničenoj seriji i nose nazive Amsterdam, New York, World i Beograd. Limenku Beograd 2013 dizajnirao je Miloš Dostanić.

U odličnoj atmosferi u društvu brojnih umetnika i dizajnera beogradske kreativne scene, u izložbi je uživala i novinarka Luna Lu, a za dobru muzičku podršku zadužen je bio DJ Futro, poznati dizajner Slavimir Stojanović, koji se ovog puta oprobao u ulozi di-džeja.

Osim zvezde večeri – originalno dizajniranih Heineken limenki, specijalni gosti izložbe bili su i domaći mladi dizajneri koji su inspirisani bogatom, 140 godina dugom istorijom, kreirali originalne vizije Heineken budućnosti. Na izložbi dostupni su bili i promotivni materijali sa kreativnim rešenjima naših dizajnera, a sav prikupljen novac zajedno sa novčanim sredstvima koje će obezbediti HEINEKEN Srbija, biće doniran za opremanje dizajn odeljenja Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.