Trezege: Odlazim samo ako me Juventus ne želi

BEOGRAD, 3. jula 2009. (Beta) - Fudbaler Juventusa David Trezege rekao je da će otići iz torinskog kluba samo ukoliko čelnici "crno-belih" odluče da ga prodaju.

Trezege je prošle sezone odigrao samo nekoliko utakmica za Juventus, a italijanski mediji su prethodnih danas spekulisali da će bivši francuski reprezentativac napustiti Torino.

Međutim, Trezege je rekao da će ostati u Juventusu do isteka ugovora.

"Prija mi interesovanje velikih klubova kao što su Marsej i Lion, ali imam ugovor sa Juventusom na još dve godine i nameravam da ostanem do kraja", rekao je Trezege italijanskim medijima.

Trezege je propustio prvi deo prošle sezone zbog operacija kolena, a nakon oporavka nije dobio pravu priliku u prvom timu, već su prednost dobijali Amauri, Vičenco Jakinta i Alesandro del Pjero.

"Otići ću iz kluba samo ako čelnici Juventusa odluče da me prodaju. Nakon toga, moj agent će me obavestiti o mogućim transferima", rekao je.

Mediji su naveli da su pored Liona i Marseja, i Milan, Atletiko Madrid, Roma i Real Madrid zainteresovani za 32-godišnjeg napadača.

Trezege je dve godine igrao u argentinskom Platenseu, odakle je 1995. godine prešao u Monako. Iz francuskog kluba je 2000. prešao u Juventus.

Za reprezentaciju Francuske igrao je 10 godina i za to vreme odigrao 71 utakmicu i postigao 34 gola. On je 9. jula 2008. godine saopštio da se povlači iz nacionalnog tima zbog sukoba sa selektorom Remonom Domenekom.

Pogledajte još