Muškarci mrze ove tipove žena

0

Ukoliko nemate sreće u ljubavi već duže vreme, vrlo je moguće da je problem u vama. Karakterne crte koje pojedine žene poseduju znaju i te kako da budu kočnica u ljubavi.

Neke žene su toliko naporne, a da toga nisu ni svesne. Ipak, posledice su uvek tu da ukažu na problem, a uzrok toga što znate da budete pravi davež najčešće je usamljenost.

Ukoliko već neko vreme žudite za partnerom, saznajte da li se ključ problema krije u vašem karakteru. Evo sedam tipova žena koje muškarci ne žele u svojoj blizini. Ukoliko ste jedna od njih, vreme je za radikalne promene.

Žena koja mrzi muškarce

To je žena koju ljuti sve što ima veze s muškim rodom. On je za nju zapušteni “majmun” kojem se ne može verovati. Ukoliko spadate u taj tip žena zastanite malo i razmislite. Neko vam je jednom slomio srce, ali on ne predstavlja sve muškarce na ovom svetu.

Princeza

Ona uopšte nije tako draga kako izgleda na prvi pogled. Ustvari, u muškim očima ona je samo ulaznica za neki drugi svet. Njena negovana spoljašnost će se vrlo brzo pretvoriti u noćnu moru. Sve što ćete dobiti s njom je drama. Ona će dobiti sve što poželi, ali nije nužno da će vam uzvratiti vaše lepe gestove. Ako spadate u ovakav tip žena, verovatno samo trebate da pronađete pravog muškarca. Ima verovatno i onih koji će biti te “sreće” da budu vaši robovi. Ono što će on dobiti je zgodna devojka, što i jeste njegova žudnja, ali nemojte se iznenaditi ako vas nakon nekog vremena “šutne” zbog druge lutkice.

Ona koju poljubiš i za to sazna ceo svet

Možda se vama čini da to nije tako, ali muškarci mrze kada pričate o njima svojim prijateljicama. Muškarci ne vole tu vašu potrebu da sa prijateljicama podelite sve što se dešava u vašoj vezi i seksualnom životu jer neke stvari ipak trebaju da ostanu iza zatvorenih vrata.

Ona koja želi da bude trofej

Ova žena je pomalo kao i tip princeze. Ona želi muškarca koji će plaćati njene večere i naravno sve ostalo. Ona uvek zahteva ceo svet i muškarac zapravo ima posla sa sponzorušom. Ako ste jedna od takvih, razmislite malo o tome da nađete neki posao.

Tip device

Ona je preterano emotivna. Muškarci stalno moraju da joj dokazuju ljubav i da se mire sa tim da će konstantno morati da joj šalju SMS-ove, da joj telefoniraju, da joj govore ”Volim te”. Ako ste jedna od ovakvih razmislite o tome da svom muškarcu date malo prostora za disanje.

Ona koja previše razmišlja o svemu

Šta je on zapravo mislio kada mi je danas rekao da izgledam lepo? Šta je on zapravo mislio kada je rekao da se moja prijateljica čini kao draga devojka? Ako ste jedna od onih koje previše razmišljaju o svemu što je on rekao i tumačite to na milion načina, onda verovatno propuštate uživanje u vezi. Propuštate zapravo bitne stvari. Opustite se, rekao je to što je rekao, ne razmišljajte previše i prepustite se ljubavnim čarima koje veza nosi.

Mrzite prijatelje svog dečka

Morate da imate na umu da muškarci takođe vole svoje prijatelje i vole da provode vreme s njima. Žena kojoj to smeta će verovatno naići na odbijanje većine muškaraca. Koji je zapravo vaš problem s njegovim prijateljima? Razmislite malo i videćete da problema nema.

Izvor: klix.ba, B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.