Za subotu, 4. jul 2009. godine

BEOGRAD, 3. jula 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim strana današnjih izdanja najveću pažnju posvećuju poseti grčkog predsednika Karolosa Papuljasa Srbiji, hapšenju glumca Žarka Lauševića u SAD, kao i drugim privrednim i društvenim temama u zemlji i svetu.

BLIC - "Novi život sa majčinim bubregom", najveći je naslov lista o uspehu lekara klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu. "Poginula četvorica muzičara", uz fotografiju saobraćajne nesreće, list piše o nesreći kod Trstenika, "Laušević uhapšen zbog ilegalnog boravka u SAD", vest je o hapšenju glumca Žarka Lauševića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Lauševića uhapsili Amerikanci", vest je o hapšenju glumca. "Dobit praznio kasu", veliki je naslov da su poreski prihodi za prvih šest meseci manji od planiranih.

DANAS - "Demokrate u zamci Dačića i Nikolića", najveći je naslov lista o izjavi lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. "Samo greška Vlade vodi slozi", list piše da ekonomisti sumnjanju u sposobnost sindikata da prirede velike proteste.

POLITIKA - "Put Srbije u EU zavisi od napretka u reformama", intervju je Papuljasa. "Interpol suspendovao poternice u slučaju 'Dobrovoljačka ulica'", najava je vesti o suspendovanju poternica protiv 13 državljanja BiH.

sne/dar

Pogledajte još