Stiže nam prva epizoda X Factora (VIDEO)

Koliko je ovaj TV format popularan govori podatak da podrška srpskom X Factoru stiže i od poznatih ljudi iz svetske muzičke industrije!

(old_image)

Najpopularniji DJ i radio voditelj u Ujedinjenim Arapskim Emiratim Kris Fejd (Kris Fade) je na društvenoj mreži tviter postavio tvit podrške prvoj sezoni X Factora u našem regionu, naglasivši da je to njegov omiljeni tv projekat. „Obožavam da gledam X Faktor! Upravo sam saznao da ovaj šou uskoro počinje u Srbiji! Odlična ideja! Puno sreće talentima!“ – napisao je Kris. Inače ovaj poznati DJ i voditelj trenutno živi u Dubaiju gde na Virdžin radiju (Virgin Radio) ima svoju emisiju u kojoj su gostovale mnoge svetske muzičke zvezde poput grupe One Direction, pop ikone Justin Bieber-a, David Guetta-e i mnogih drugih.

U svakom slučaju verujemo da će se Krisu svideti i naša verzija ovog tv formata, a sasvim je sigurno da će žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Kristina Kovač i Emina Jahović imati težak zadatak da izaberu prvu „X Faktor“ zvezdu i na našim prostorima!

Pogledajte još