Ponašanje ga otkriva: Proverite da li je lud za vama!

U početku je svaka veza blistava, iskričava i puna strasti, no kada se stvari malo slegnu i izvesno vreme prođe, možda ostanete sa sumnjom koliko je njemu doista stalo. Neke se emocije jednostavno ne mogu odglumiti pa ako pronađete njegovo ponašanje u nekim ili svim dole navedenim situacijama, budite sigurni da ste osvojili njegovo srce i da je apsolutno lud za vama!

Poštovanje
Muškarac koji vas voli, odnosiće se prema vama s poštovanjem. Brinuće o vama i stvarima koje su vam bitne, ceniće vaše mišljenje i zajedno s vama slaviti vaša dostignuća.

Kompromisi
Ako je vaš frajer po prirodi tvrdoglav i nepopustljiv i ako uvek sve mora biti po njegovom, osim kada ste vi u pitanju, to je jasan pokazatelj da ga u odnosu s vama vodi srce. Ako mu je često bitnija vaša sreća od njegove vlastite i ako rado pristaje na kompromis kako bi vas usrećio, doista imate razloga biti srećni.

Misli na vas
U trenucima kada niste zajedno, muškarac kojemu je stalo do vas i dalje će vas imati u svojim mislima i neće imati problema da vam to i pokaže. Šalje li vam poruke ili vam se javi kada ga nešto podseti na vas, zarobili ste njegovo srce.

Briga o vama
Iako nije dobra vila koja će zamahom štapića rešiti sve vaše probleme, trudiće se oraspoložiti vas kad god je to potrebno. Pokazuje li inicijativu za razumevanje i rešavanje vaših problema, znajte da ćete uvek moći računati na njega.

Upoznavanje s njemu bitnim ljudima
Frajer kojemu je stalo do vas željeće da upoznate njegovu porodicu, prijatelje i kolege, odnosno sve one čije mu mišljenje i prisustvo nešto znači. Da na vašu vezu ne gleda s oduševljenjem, sigurno ne bi imao potrebu za tim.

Svađa i mirenje
Iako svađe percipiramo kao nešto negativno, one za zdravu vezu mogu biti jako korisne. Bitno je da možete na glas reći što vas muči i brine i potpuno je normalno ako se ponekad posvađate. Ako vam nakon svađe nastoji pokazati da mu je žao i priznaje da je pogrešio, nipošto nemojte sumnjati u njegovu iskrenost.

Mi umesto ja
Kada počne u razgovoru s drugima koristiti reč 'mi', znajte da na vas gleda kao na deo svog života i da vas želi u svojoj budućnosti. Ako još k tome ima velike planove za budućnost koji uključuju i vas, sigurno vas nema nameru samo tako pustiti.

Izvor: Haber.ba

Pogledajte još