Tamara Jarić prvi put na Beogradskoj nedelji mode

U Njujorku započinje dvogodišnji rad kao asistent dizajnera u firmi “S. Rothschild & Co”, poznatoj po licenci kaputa za Tommy Hilfiger, DKNY i Elie Tahari. Takođe, ostvaruje i uspešnu saradnju sa mnogim poznatim dizajnerima kao što su Ralph Rucci, Nicole Miller i Jill Stuart.

Njen edukativni put se nastavlja u San Francisku gde je primljena pre dve godine kao jedan od šest dizajnera na prestižnom “Fashion Incubator San Francisco FISF”, gde je i nastala njena prva kolekcija pod nazivom “Tribal”.

Dugogodišnje internacionalno iskustvo uticalo je na njen rad kao dizajnera - spoj evropske elegancije i američke jednostavnosti oplemenjene intrigantnim detaljima postali su njen lični pečat.

Njene kreacije namenjene su modernoj i sofisticiranoj ženi koja teži ka jednostavnosti sa dozom ekstravagancije. To je moderna i smela žena prefinjenog ukusa koja uvek traži nešto drugačije.
Na predstojećoj beogradskoj nedelji mode, Tamara će 27.oktobra predstaviti kolekciju za proleće/leto “Morocco Dream”. Autorka je bila inspirisana zanimljivom arhitekturom kraljevskih palata Maroka, ispunjenom mistikom prošlosti. Polukružni lukovi, geometrijski ornamenti i živopisne boje poslužili su kao glavni izvor inspiracije.

O Tamari Jarić možete saznati više putem društvenih mreža:
FB: https://www.facebook.com/pages/Tamara-Jaric/330794543708242
www.tamarajaric.com

Pogledajte još