Moda za grad

U prelepom ambijentu kluba "Zuzus", uz romantične bele baldahine, poznata modna kreatorka Suzana Perić, održala je reviju namenjenu devojkama, devojčicama i ženama koje planiraju da leto provedu u gradu. 

Dosta poznatih ličnosti pojavilo se da joj pruži podršku, ali i da budu viđeni. Među njima i Maja Nikolić, Ana Bekuta, Isidora Bjelica, Milica Milša i Žarko Jokanović, Aleksandra Perović, Raka Marić, Igor Starović......

Samo dan nakon promocije svog novog singla „Ljubi mi se“, sa čitav sat zakašnjenja veselom društvu pridružili su se Romana Panić i njen dečko Fotos Pitađis. Romana se pojavila u glamuroznoj mini crvenoj haljini, sa kojom je i otvorila reviju. Dok je kiparski advokat Fotos menjao mesta u separeu kako bi što bolje video svoju dragu, Romana se i po iznenadnom pljusku šetala po improvizovanoj pisti ko prava manekenka. Za kraj, kako i dolikuje, Romana je imala čast da zatvori reviju pevajući svoj novi hit „Ljubi mi se“, neprestano gledajući u pravcu svoj dečka.

Inače, „Urban šik jang“ deo je kolekcije namenjen modernim tinejdžerkama koje žele da imaju sličnu odeću kao i njihove mame. Modeli su prilagođeni devojčicama izborom boja, dezena i materijalima. Za devojčice koje žele da izgledaju kao da su upravo stigle iz Marbelje, tu su male španske karmen haljine, šorcevi i kombinezoni, a posebnu poslasticu čine crno-beli kombinezoni ukrašeni faltama i krugovima.

„Urban šik fashion“ je linija namenjena samosvesnim ženama. Kolekcija obiluje izazovnim kombinezonima sa otvorenim leđima i različitim dužinama nogavica. Večernja kolekcija obiluje lepršavim resama koje krase haljine svih dužina. Rese su primenjene u do sada neviđenoj asimetričnoj liniji ukrašene belim kristalima "Svarovski" .

Atraktivne svilene haljine, golih ramena i leđa, koje se neobavezno vuku po podu, predstavljaju kreatorkin modni pečat. Kreatorkine šarene lepršave haljine koje su postigle svetsku slavu ovoga puta nose malo drugačiji izgled, dublji dekolte, otvore na kukovima i  stomaku, a način na koji ćete ih nositi zavisi isključivo od Vas.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još