BESNA GOCA TRŽAN: Nemam ništa protiv Seve, ali kod nas u medijima sve može

0

Goca Tržan se zalaže za to da se naši mediji odnose prema hrvatskim isto kao i njihovi prema našim i tvrde da hrvatske televizije nisu gostoprimive za srpske izvođače.

Goca Tržan smatra da bi pevači iz Srbije trebalo da imaju isti tretman u medijima u Hrvatskoj, isto kao što se hrvatski izvođači tretiraju u Srbiji.

U šou-programu Tvoje lice zvuči poznato, pevačice Goca Tržan i Severina Vučković našle su se oči u oči. Goca je imitirala Dženifer Lopez, dok je Severina bila u žiriju.

Mnogi su očekivali da će, s obzirom na Gocin poznat stav o koleginici iz Hrvatske, s jedne od ove dve strane “pasti” neki neumesan komentar ili bar hladan pogled, ali to se nije dogodilo.

Podsetimo se da je Goca Tržan pre nešto manje od dve godine, gostujući u jednoj emisiji, žestoko kritikovala to što je Severina imala svoj šou na RTS-u i što je domaći mediji, kako je rekla, tretiraju kao kraljicu.

I pored toga, pevačice su tokom šou programa ostale na visini zadatka i uredno se pozdravile kada su se srele u bekstejdžu.

“Ne znam šta je trebalo da uradim? Poštujem sve svoje kolege, pa tako i Severinu. Protiv žene zaista nemam ništa lično. Ono što mislim nema veze sa Severinom, već sa našim narodom i našim medijima”, objašnjava Goca i dodaje da je njen stav o tretmanu koji hrvatski izvođači imaju u Srbiji ostao nepromenjen:

“Severina je samo jedan u nizu primera. Nju komentarišem jer je imala šou na Javnom servisu. Zašto, recimo, Sergej Ćetković nema svoj šou na hrvatskoj televiziji? Volela bih da se naši mediji prema hrvatskim izvođačima odnose isto kao što se njihovi odnose prema nama. Nije Severina kriva, krivi smo mi što dozvoljavamo takve stvari. Ona se bori kako zna i ume, i to joj prolazi jer se kod nas baš sve može”.

Izvor: pulsonline.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.