Američki magazin W: Karleuša je preteča Lejdi Gage!

Pohvale za JK iz Amerike!

U red najprstižnijih i najpopularnijih američkih magazina svakako spada i modni mesečnik "W", koji posluje u okviru korporacije koja stoji iza najpoznatijih brendova u svetu izdavaštva poput magazina "Vogue", "Glamour", "Vanity Fair", "GQ", i veliki broj svetskih zvezda, koje žele da ostave utisak modnih ikona, utkruje se oko naslovne strane.

Na naslovnici novembarskog broja se našla Katy Perry, ali to nije ono što je za nas najbitnije u ovom momentu jer listajući stranice ovog izdanja lako ćete uočiti i jedno od najpopularnijih lica u ovom regionu.

Naime, uredništvo pomenutog magazina je odlučilo da napravi osvrt na stanje u svetskoj muzici i američkoj publici predstavi nekoliko muzičkih diva iz celog sveta, za koje kažu da su njihovi apsolutni favoriti.

U okviru teksta, koji je naslovljen "Idoli van Amerike", magazin "W" je želeo da svojoj publici predstavi žene koje svojim radom, izgledom i načinom prezentovanja predstavjaju ikone u svom poslu i nalaze se na samom vrhu u svojim zemljama.

Kako navode, najbolji predstavnik svake zemlje je devojka sa vrha "top lista", a za ovaj deo sveta, njihov izbor je upravo Jelena Karleuša.

Imajući u vidu koliko muzičkih zvezda postoji na planeti koja broji sedam milijardi stanovnika, velika je čast što su urednici među svojih pet favorita svrstali upravo jednu srpsku zvezdu, koju u pod naslovu nazivaju "Gaga of Serbia" ili ti Gaga Srbije positovećujući je sa jednom od najvećih planetarnih zvezda, Lady Gagom.

- Svojevremeno ju je Perez Hilton nazvao SRPSKOM LADY GAGOM, Karleuša koja je u postkomunističkoj Srbiji, u centru pažnje od '95., ustvari je GAGA PRE GAGE! Tačnije, pre Gage je bila IKONA ŠOK POP MUZIKE. Često viđena u koži, lancima, ova plavuša oblajhane bele kose i ubistvenog tela sa neverovatnim trbušnim mišićima, najbolje može da se opiše kao SMRTONOSNA FETIŠ BARBIKA! Njena muzika je tvrda fuzija autotjun repa i transa. Njen rep hit KRIMI RAD obiluje opako dobrim metaforama i rimama. Zaista, opasno dobro! - navodi "W" magazin u tekstu.

Tragom ovako lepih vesti kontaktirali smo sa PR službom Jelene Karleuše, kako bismo ih upitali za njihovu reakciju kada su saznali da urednici "W" magazina žele da pišu o našoj zvezdi.

- Urednica W magazina me je kontaktirala, oduševljena Jeleninim radom. Izrazili su želju da upoznaju Jelenu, kada bude bila na turneji u Americi, uz pitanje zašto ne pokuša da gradi karijeru na tom kontinentu. Moram da naglasim da je velika ironija činjenica da, dok Jelenu mediji u našoj zemlji vređaju i napadaju, zabranjuju i otežavaju njeno napredovanje, najprestižniji američki magazin naziva je najboljim predstavnikom Srbije i Divom koja je preteča njihovih najvećih muzičkih imena današnjice - kaže Zoran Birtašević.

Novi broj magazina "W" je od danas u prodaji širom Amerike, ali i ostatka sveta.

Izvor: opera17

Pogledajte još