LDP: Razgovori sa SNS ne utiču na DS

0

Lider LDP Čedomir Jovanović ocenio je da njegovi razgovori s prvim potredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem neće usporiti saradnju s DS.

“Svako ima svoj Beograd na vodi. Ja ne zameram (Draganu) Đilasu kada on s Vučićem razgovara i on treba na isti način da razmišlja kada posmatra moje razgovore s Vučićem, jer ono o čemu ja razgovaram u vladi jeste to kako da budeomo efikasniji”, rekao je Jovanović za Radio-televiziju Srbije.

On je podsetio da je LDP vrlo jasno rekao da želi saradnju s DS-om “kako bi čorba bila gušća” i naglasio da se kasni s tom saradnjom, koja je neophodna zbog boljeg života građana.

“Šta je njima potrebno? Jedna vrsta zrelosti koju mi imamo. Očekujemo da takva zrelost dođe do izražaja i u DS-u koji treba da prestane da se obračunava sama sa sobom i napravi razliku između svojih vrednosti i grešaka koje su pojedinačne”, ukazao je Jovanović.

On je ponovio da bi bilo dobro da se u Srbiji raspišu vanredni parlamentarni izbori i da očekuje da će LDP osvojiti više glasova nego na prošlim izborima.


Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.