Vujević nije rekao da mu je umro sin da igračima ne pokvari slavlje!

Za smrt svog petogodišnjeg sina naš odbojkaš Goran Vujević saznao je pri povratku sa utakmice njegove Peruđe i posle trijumfa nad Kuneom.

Predsednik kluba za koji popularni Kvisko igra Đino Sirći otkrio je da je tragičnu vest Vujević saznao u autobusu, ali i da je nije saopštio nikome iz kluba kako ne bi pokvario slavlje zbog pobede u prvom ovosezonskom susretu.

"Pri povratku iz Kunea javljeno mu je da je njegov petogodišnji sin preminuo u snu. Jedan telefonski poziv... Samo je ćutao, nije hteo da pokvari slavljeničku atmosferu. Možda je bio nešto neraspoloženiji. Po ko zna koji put je pokazao koliki je čovek" rekao je Sirći i dodao da je Vujevićev pokojni sin bio dete iznad proseka.

"Stefan je bio izuzetan, veoma zreo za svoje godine. Govorio je dva jezika. Bio je živahno dete i delovao starije nego što je bio. Nije imao problem da ravnopravno priča sa odraslima, da uspostavi pravi odnos, sve bi nas opčinio. Njegova pitanja su bila inteligentna. Nikad nisam pomislio da će imati tako tužnu sudbinu. Bio je veoma vezan za oca i često je dolazio s Goranom na naša okupljanja. Nedostajaće nam"
zaključio je predsednik Peruđe.

Izvor: Kurir

Pogledajte još