Marija Karan otrkrila svoje trikove za lepu kosu

Marija Karan, dama koja je poznata po svojoj lepoj kosi, i prim. dr Gorana Isailović, dermatolog predstavili su novinarima i gostima novu kolekciju head&shoulders proizvoda za negu kose u SPA centru City Wellness.

Marija Karan, brend ambasador head&shoulders-a, otkrila je svoje trikove za svakodnevno održavanje kose: “Suva kosa mi je do nedavno predstavljala problem, budući da se kao javna ličnost često podvrgavam različitim i agresivnim tretmanima kose. Zahvaljujući head&shoulders kolekciji hidrirajućih proizvoda, posebno kreiranih kako bi zadovoljili potrebe kože temena i kose, koji su jako često suvi, moja kosa je lepa i izgleda zaista zdravo.”

Prim. dr Gorana Isailović, dermatolog istakla je koliko je važno da teme glave bude u savršenom stanju, i da kosa uvek treba da izgleda dovoljno hidrirano i mekano, kao i da bude laka za održavanje.

Učeći podjednako iz oblasti nege kose i kože, naučnici iz head&shoulders-a su uspeli da stvore novu liniju proizvoda koji održavaju optimalan nivo vlažnosti kose i temena u samo 3 jednostavna koraka. Kako su to nazvali? – head&shoulders Moisturising Scalp Care Collection. Ova kolekcija će vam pomoći da izbalansirate nivo hidriranosti temena*

Korišćenjem nove kolekcije Moisturising Scalp Care od tri koraka, možete biti sigurni da će vaša kosa i teme postići dovoljnu hidriranost i biti u sjajnom stanju.