Troje povređenih u tri udesa u Beogaradu

0

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene. Prema prvim informacijama, niko nije teže povređen.

Muškarac star oko 49 godina je u udesu, koji se dogodio jutros oko 05.15 časova u Trgovačkoj ulici, zadobio istezanje vrata, razderotinu ušne školjke, a pod sumnjom da ima i potres mozga, prevezen je na VMA, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 44 godine je u udesu jutros oko 03. 20 časova u Požeškoj 146 zadobio povredu glave, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 32 godine je u udesu sinoć oko 19.55 časova u Bulevaru oslobođenja zadobio istezanje vrata i povredu lakta, a prevezen je ortopedu na VMA, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 101 intervenciju od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 235 intervencija od kojih 77 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima obraćale sve vrste hroničnih bolesnika.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, uzimanje tečnosti i hrane u skladu sa vremenskim prilikama, blagovremeni odlazak na posao i oprez u saobraćaju.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.