Maja Nikolić: Sređuje frizure na crtu

Ima zmiju u džepu.

Maja Nikolić voli da se sređuje, ali joj je slađe kad ne mora da plati, barem ne odmah. Ona je u jednom salonu lepote u centru Beograda (ime poznato redakciji Kurira) stalno ostajala dužna po hiljadu-dve dinara, koliko su koštali manikir i pedikir.

Cenkala se za hiljadarku

- Maja je redovno posećivala taj salon. Tamo je radila manikir, pedikir i frizirala se. Međutim, kad god je trebalo da plati, nije se hvatala za novčanik. Uvek je tražila da tih hiljadu ili dve donese sledeći put - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Valjda je očekivala da joj ponude da ne plati jer je poznata, ali oni svaku mušteriju jednako tretiraju. Izlazili su joj u susret da plati kad bude mogla i imala, iako nisu bile u pitanju velike sume. Čak je u vreme dok je bila na Farmi tražila da dođu tamo da je sređuju, ali oni to nisu želeli jer je pitanje kad bi sve to platila.
Pozvali smo Maju da popričamo o svemu ovome, ali kad je saslušala pitanje, pobesnela je:

Bila sam im zaštitno lice

- Takve gluposti neću da komentarišem. Kod Kapriša sam zaštitno lice više od pet godina, a pre toga sam bila zaštitno lice tri godine u jednom salonu koji ne želim da reklamiram jer je to završena priča. Nikad ne plaćam svoje frizure i tretmane. A tom salonu će lično moj advokat uručiti tužbu pošto je priča netačna i glupa - rekla je Maja Nikolić.

Izvor: kurir-info.rs

Pogledajte još