Ljubavni horoskop za 24. oktobar

Ovan

Aktuelna pozicija planeta unosi vam mnogo topline i nežnosti u partnerski odnos. Danas ćete ponovo razmišljati o tome šta je vas i vašu voljenu osobu spojilo i šta je to što vam omogućava da se nosite sa svi lepim i manje lepim stvarima u životu. Svesni ste da se radi o iskrenosti i razumevanju za tuđe potrebe. Naravno, na prvom mestu je ljubav koja je još intenzivnija nego na samom početku vaše veze. Uživajte u ovom danu!

Bik

Danas biste mogli da porazgovarate sa voljenim bićem o nekim stvarima koje vam već duže vreme ne daju mira. Iskoristite priliku da pričate otvoreno, iskreno, iz srca o budućnosti vašeg odnosa. Vaš jedini problem je pesimizam - vi realnih problema ni nemate. Ako biste samo promenili perspektivu, ne bi postojao ni jedan razlog za nezadovoljstvo vašom vezom.

Blizanci

Sa izvesnim problemima na ljubavnom planu možete da se izborite na jedan od dva načina: ili ćete odbijati svaki razgovor i povući se iz cele priče, ili ćete se suočiti sa vašim najvećim strahovima i pokušati da dođete do istine. Moguće je da je vaše viđenje situacije pomalo iskrivljeno. Ako postoji i malo ljubavi prema partneru, zašto biste odustajali?

Rak

Trenutni planetarni poredak favorizuje otvorene razgovore i razjašnjenje svih nejasnih situacija. Ukoliko možete sa distance da pogledate stvari, veoma brzo ćete naći pravi uzrok vaših problema i nesuglasica. Ako ste, pak, i vi i vaš partner zaslepljeni intenzivnim emocijama, postaje vam komplikovano da vodite konstruktivne razgovore i radite na rešenju.

Lav

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

Devica

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

Vaga

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

Škorpija

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

Strelac

Niste raspoloženi za socijalizaciju, što vam inače uopšte nije svojstveno. Razlog ovome može ležati u partneru ili potencijalnoj simpatiji koja kao da vas ovih dana uopšte ne primećuje. Ne dozvolite da vas ovo opterećuje i ćini neraspoloženim. Nije smak sveta. Pokrenite se i izađite među svet, jer vam je zaista malo potrebno da vam se vrati osmeh na lice.

Jarac

Ako se osećate nervozno i pod stresom kada je u pitanju romantika, možda je vreme da ponovo sagledate stvari. Razmislite bi vam bilo pametnije da na dan ili dva zaboravite na partnera i umesto toga lepo se posvetite sebi? Samo staloženi i zadovoljni možete uspešno da procenite situaciju i shvatite da li je vredno vašeg nerviranja. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim životom.

Vodolija

Moguće je da ćete danas konačno odustati od ideje da je jedna osoba vredna vašeg vremena. Ako su vam odnosi narušeni, verovatno prestajete da razmišljate o pomirenju. Vi niste neko ko je razočaran u ljubav, ali jednostavno više ne želite da se posvećujete nekome ko nije u stanju da vam uzvrati makar istom merom. Imate sva prava da živite život kakav želite.

Ribe

Ovo je idealan dan za romantiku i ljubavna pitanja. Imate dovoljno samopouzdanja da predložite partneru u kom pravcu vaša veza treba da se odvija. Ne birinite ako voljena osoba smatra da ste nametljivi ili prezahtevni - slobodno počnite da se borite za svoja prava! Kreativnost i imaginacija su vam prilično izraženi i sa lakoćom okrećete situaciju u željenom pravcu.

Izvor: Ženski kutak

Pogledajte još