Sestre pronađene u bazenu ostavile oproštajno pismo: Želimo da budemo sahranjene pored roditelja

0

Sestre Ljiljana P. (54) i Branislava P. (45), koje su sinoć pronađene mrtve u bazenu na naduvavanje u svom stanu, u Ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi, ostavile su za sobom 20 kutija bensedina kojim su se otrovale, kao i oproštajno pismo, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, u oproštajnom pismu koje je policija pronašla pored bazena punog vode, u kom su zatečena njihova beživotna tela u poodmakloj fazi raspadanja, Ljiljana i Branislava pisale su o besmislenosti života, velikoj ljubavi prema roditeljima i navele da žele da budu sahranjene pored njih, i to u istom grobu.

U pismu se pominje i njihova sestra iz Smedereva, za koju su izrazile želju da organizuje njihovu sahranu, a do koje policija trenutno pokušava da dođe.

Ljiljana i Branislava koje su u komšiluku važile za ljubazne i povučene, šokirale su komšije načinom samoubistva, iako su već dva puta pokušale da se otruju lekovima.

Stan u kom su živele pripadao je njihovim roditeljima koji su preminuli, a za koje su, kako se ispostavilo, bile patološki vezane.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.