ZAPUŠILA MU USTA: Ceca nije dozvolila Lukasu da ogovara Karleušu

0

Aca Lukas upitan je da prokomentariše Karleušino pokazivanje srednjeg prsta upućeno njemu, a kad je krenuo da kaže, Ceca mu je rukom prekrila usta i nije dopustila da izgovori rečenicu.

Ceca Ražnatović je surovi profesionalac i nikada ne odgovara na prozivke svojih kolega. Pevačica je pokazala da voli kada se i njen prijatelj i kolega Aca Lukas tako ponaša.

Na pitanje kako se oseća što mu je Jelena Karleuša pokazala srednji prst u jednoj emisiji, Lukas je krenuo da priča, ali mu je Ceca bukvalno zapušila usta. “Ćuti bre”, rekla mu je koleginica i stavila ruku preko njegovih usta.

Pošto je nedavno u emisiji “Zvezde granda” rekao da jedan kandidat falšira kao Jelena Karleuša, Karleuša se uvredila, međutim, on je imao predlog kako da se reši situacija.

“Ostajem pri tome da falširaš. Poneću štimer, zapevaj, pa ćemo da vidimo”, rekao je Lukas kroz smeh, a Ceca i Aco Pejović koji su mu pravili društvo su se smejali.

Kada ga je ekipa Ekskluziva upitala da li će praviti koncert na Hipodromu, nakon Marakane, aludirajući na Karleušinu najavu da će uskoro zapevati tamo, Lukas je imao još jedan vickast komentar. “Nisam ja konj da organizujem koncert na hipodromu. Ne idem ja na trke, niti se kladim na konje”

Ceca to veče išla na čak dve žurke. Prvo je bila gost na 25. rođendanu Dajane Jakšić, a zatim se pridružila ekipi na jednom beogradskom splavu koja je slavila rođendan njene frizerke i kume Bucke. Pevačica je na rođendan došla u društvu sina Veljka i sestre Lidije.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.