Sestre se ubile da bi bile sa roditeljima

U pismu sestre se obraćaju rođaki iz Smedereva koju mole da ih pristojno sahrane na Lešću, pored roditelja sa kojima će se "konačno naći na onom svetu".

Komšije sestara i dalje su u šoku zbog nezapamćene tragedije koja se zbila, a pre svega načinom na koji su se Branislava i Ljiljana odlučile na samoubistvo u stanu u kojem su živele tolike godine. Naime, one su najpre popile veću količinu sedativa, a potom zajedno, držeći se za ruke, ušle u gumeni bazen koji su naduvale i napunile vodom, pa zaronile...

Smrt je otkrivena - slučajno. U zgradi se danima osećao strašan smrad, pa su komšije pozvale policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Kada je provaljeno u stan, pronađena su tela već u fazi raspadanja, koja su posle uviđaja poslata na obdukciju.

Komšije kažu da su sestre bile prilično povučene i da su se slabo družile sa stanarima iz zgrade. Jedna od njih je radila u prodavnici, a druga kao medicinska sestra. Nedavno su, navodno, obe ostale bez posla. Jedna je bila u braku u kojem nije imala dece, dok se druga nije udavala.

- Njih dve su bile upućene jedna na drugu - kaže komšinica V. P. - Svuda su zajedno išle i ni sa kim nisu drugovale. Delovale su nesrećno i tužno, a poznato mi je i da su ranije, dva puta, pokušavale da se ubiju tako što su popile veliku količinu sedativa.

Izvor: Novosti

Pogledajte još