Radonjić hvali Makabi i traži pouke

"Odigrali su izvanredno u fazi napada. Fantastično su šutirali za tri poena...uspeli su da naprave veoma dobar balans spoljašnje i unutrašnje igre, što je njihov napad činilo još efikasnijim", rekao je Radonjić.

Makabi je u Tel Avivu pobedio Zvezdu sa 96:82 u drugom kolu Evrolige. Radonjić je kazao da je njegov tim uspevao da parira u većem delu prvog poluvremena, ali da je svojim greškama dozvolio rivalu da stekne veliku razliku.

"Do 18. minuta smo uspevali da to korektno kontrolišemo, ali je u poslednjih minut i 15 sekundi prvog poluvremena Makabi uspeo, zahvaljujući našim greškama, da napravi osetnu razliku i stekne prednost koja nije bila realan pokazatelj snaga na terenu", kazao je Radonjić.

"Na startu drugog poluvremena Makabi je ponovo odlično služio šut za tri poena. Na taj način su stekli osetniju razliku, što im je omogućilo da kontrolišu dešavanja dešavanja na parketu", dodao je trener Crvene zvezde.

Makabi je u poslednjoj četvrtini imao i 26 poena prednosti, ali je Zvezda uspela da u jednom trenutku priđe na 11 poena zaostatka, a trener je kazao da je to pozitivna stvar koju njegov tim može da izvuče iz ovog poraza.

"Pokušali smo da uradimo sve da smanjimo razliku. Igrali smo malo agresivnije i to je dalo rezultat. Nismo se predali i to je u svakom slučaju jedna pozitivna stvar koja se može izvući iz ovog poraza", rekao je Radonjić.

Beta

Pogledajte još