Mikser Design Food – spicy edition

Ulaz na „Mikser Design Food“ market je 100 dinara.

Od 12 časova se nastavlja putovanje kroz boje sa Nadom Ličinom iz organizacije “Na putu zdravlja”. Inspirisana dolaskom jeseni ona će, zajedno sa učesnicima u radionici, pripremati pikantne zdrave obroke, a tema je – narandžasto. Na meniju će biti ljuti, narandžasti “smoothie” od šargarepe i bundeve, ljuta narandžasta čorba, šargarepa sa karijem i puding od bundeve. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na: naputuzdravlja@gmail.com.

Škola kuvanja “Il Primo” je pripremila izložbu začina, kao i svojevrsno “vođenje” kroz nju, gde će njihovi kuvari će sa posetiocima podeliti svoje znanje o uparivanju različitih ukusa. Od 15 časova nas očekuju „Il Primo pikanterije“ – pikantna interaktivna kulinarska radionica.
Posetioci će još moći da uživaju i u specijalnoj ljutoj ponudi kulinarskih specijaliteta iz Mikser House kantine, kao i posebno dizajniranim ponudama delikatesa i slatkiša, inspirisanim dalekim destinacijama, poput Maroka, a atmosferu će zagrejati i topli sajder sa začinima, spravljen po engleskoj recepturi.

Učesnici šestog „Mikser Design Food” marketa su: Adore chocolate, All Nut, Anđeli, Blatobran, Cake pops, Chef's club, Cold press, Dream of Cookies, Ekovital, Ethno food, Eugen chocolate, Fini, Funkcionalna hrana, Gazdinstvo Aleksić, Gnezdo organic, Grand Aroma, Inter food, Majstori za pivo, Melani's cupcakes, Mikser Kantina, Moderna srpska kuhinja, Na putu zdravlja, Ogranic BG, Premier chocolate, Rakia bar, Škola kuvanja Il Primo, Scotts cider, Small tree, Somboled, Strela, Suncokret, Super Evgenije, Vinarija Budimir, Vinarija Đurđić.

Pogledajte još